Voice van Vlaanderen voorbij voor Zellikse Cyra (+ foto's en video)

The Voice van Vlaanderen is voorbij voor Cyra Gwynth Kukenheim. De 18-jarige Zellikse zangeres uit het team van Regi Penxten verloor vrijdag haar ‘battle’ tegen Melanie. Regi zette voor deze battle zijn twee jongste zangeressen tegen elkaar.

Het opzwepende ‘I don’t care’ van Icona Pop lag beide zangeressen goed, al had Cyra tijdens de repetities wel ‘een sjot onder haar achterste’ nodig van Regi om haar ‘bitch attitude’ wat scherper te zetten.

Eenmaal Cyra die boodschap had opgepikt was Regi echter vol lof voor haar.

Op het podium waren Melanie en Cyra duidelijk aan elkaar gewaagd. Bent Van Looy en Axelle Red vonden Cyra zelfs de betere zangeres, maar toch koos Regi voor de zeer zelfzekere Melanie.

De overige drie coaches drukten evenmin af toen ze nog de kans kregen om Cyra te ‘stealen’. Cyra en haar vrienden moesten de ontgoocheling duidelijk verbijten.

‘Toch ben ik heel blij met mijn deelname aan The Voice’, stelde Cyra. ‘Voordien was ik heel onzeker, mijn deelname heeft mij veel zekerder gemaakt. Ook mijn stem is verbeterd. Al bij al ben ik super dankbaar voor deze kans.’


Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk