Vlaams Belang presenteert Vlaams-Brabantse lijsten

Vlaams Belang presenteerde woensdag de Vlaams-Brabantse lijsten waarmee het op 25 mei naar de Vlaamse en federale verkiezingen gaat.

Op de Vlaamse lijst blijft, zoals al eerder bekend, Joris Van Hauthem (Lennik) de lijsttrekker, met uittredend senator Bart Laeremans (Grimbergen) op strijdplaats drie.

Andere kandidaten uit de Goeiedag-regio bij de effectieven zijn Nils Van Roy (Dilbeek) op 5, Mireille Buyse (Asse) op 7, Gunter Timmermans (Ternat) op 11, Annabel Bruers (Opwijk) op 13 en Anne De Vits (Liedekerke) op 15.

Bij de opvolgers voor het Vlaams Parlement vinden we Luk Raekelboom (Grimbergen) op 4, Nicky De Clercq (Dilbeek) op 6, Hilde Lanckmans (Sint-Pieters-Leeuw) op 10, Marie-Rose Geldof (Roosdaal) op 12 en Jan Laeremans (Grimbergen) op de lijstduwersplaats 16.

Kamer

De kamerlijst voor Vlaams-Brabant wordt bij Vlaams Belang getrokken door uittredend Europarlementslid Philip Claeys (Overijse).

Uit de Goeiedag-regio zijn er vier kandidaten bij de effectieven – Suzy Jacobs (Asse) op 7, Rebecca Bellen (Dilbeek) op 9, Laurent Houllez (Sint-Pieters-Leeuw) op 11 en Maria Verdoodt (Vilvoorde) op 12 – en vier kandidaten bij de opvolgers: Jörgen Noens (Meise) op 4, Myriam De Waele (Ternat) op 5, Jurgen Ghoos (Dilbeek) op 6 en Greta Thomas (Lennik) op 8.

Topartikels bij Goeiedag.be