Landelijke Diensten Coöperatief wordt Puuur

Het Landelijke Diensten Coöperatief, met een regiokantoor in de Opwijkse Stationsstraat, gaat voortaan door het leven als Puuur (met drie u’s). Puuur Opwijk stelt 83 huishoudhulpen tewerk die uit de hele regio komen. Zij poetsen en strijken voor u, ze doen de was of de boodschappen en worden daarvoor betaald met dienstencheques.

Het Opwijkse kantoor, pas een jaar of vijf oud, is aan een flinke groei bezig en zoekt zowel nieuwe klanten als nieuwe medewerksters. Puuur maakt deel uit van Ons (de vroegere KVLV-koepel). Als LDC werden ze in 2005 opgericht.

PUUUR 2In heel Vlaanderen tellen ze bijna 2.500 huishoudhulpen en 13.000 klanten. Puuur heeft 21 regiokantoren waren dinsdagavond de nieuwe naam werd voorgesteld aan de pers en de eigen medewerkers. In Opwijk gebeurde dat door Lies Vandergoten (links, regioverantwoordelijke) en Ilse Schepens (rechts, directeur dienstverlening).

De kantoorverantwoordelijke in Opwijk is Ann Van Uffel. Je vindt Puuur in de Sationsstraat 2 (rond punt aan ’t kasteeltje). Via de website www.puuur.be kan je bovendien een jaar gratis huishoudhulp winnen.

Topartikels bij Goeiedag.be