Gaatjesboorders slaan weer toe op vijf plaatsen

In Asse waren in de nacht van maandag op dinsdag op vijf adressen weer gaatjesboorders aan het werk. In Waarbeek werd ingebroken in een woning en werden juwelen en geld gestolen.

Nog in Waarbeek, een paar woningen verder, was er een identieke inbraak. Ook hier zijn juwelen, geld en een laptop gestolen. In een derde woning in Waarbeek werden juwelen en geld buitgemaakt

Ook in de Petrus Ascanusstraat is ingebroken door middel van gaatjesboren. Twee laptops zijn gestolen. Op de Huinegem ten slotte werd geprobeerd om als gaatjesborend binnen te geraken, maar het bleef bij een poging.

De politie Amow schrijft de vijf feiten toe aan dezelfde bende. De techniek van het gaatjesboren komt de laatste tijd weer erg vaak voor in Asse.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...