FOTO'S: Zon laat jaarmarkt Zellik glanzen

De jaarmarkt van Zellik mocht zaterdag, na enkele jaren van uitgeregende edities, opnieuw aanknopen met een deugddoend herfstzonnetje.

Enkele duizenden bezoekers genoten van het gezellige kader met naast de vele kraampjes nogal wat straatanimatie, waaronder de Brussels Jazz Band, de opmerkelijke Ganzenfanfare – 14 ganzen begeleid door een streetband – en Musiconwheels, een allround muzikaal trio op een VW Transporter T1-oldtimer.

Bij de dierenprijskampen werden een honderdtal paarden en veertig koeien geteld.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...