Bromfietser gewond in Stationstraat

In de Stationstraat, amper een half uur nadat die zondagavond weer open ging voor het verkeer na de autoloze zondag, gebeurde een verkeersongeval, waarbij een bromfietser gewond raakte.

De bestuurder van een scooter en personenwagen met twee inzittenden botsten om een nog onduidelijke reden. De brandweer van Asse voerde de jonge bromfietser met pijn in de borststreek af naar het OLV-ziekenhuis in Asse. 


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...