Jong CD&V vraagt gratis wifi op de Markt

Jong CD&V Asse lanceert vier voorstellen om de Markt van Asse nog aantrekkelijker te maken. Volgens de jongerenpartij moet Asse voortbouwen op het succes van de vrijdagavondconcerten ‘De Mèt Duvelt’.

Zo vragen ze de afschaffing van de terrasbelasting – 25 euro per m² per jaar – goed voor 5.000 euro op jaarbasis voor de hele Markt. Voorts suggereert Jong CD&V een ondergronds containersysteem als oplossing voor het afval dat zich wekelijks aan de muur van kliniek opstapelt.

Tegelijk vragen de jongeren dat de politie repressiever optreedt tegen de voertuigen die op de (parkeervrije) markt parkeren. Als vierde voorstel pleit Jong CD&V Asse voor gratis wifi om van de Markt ‘een echte ontmoetingsplaats van de 21ste eeuw te maken’.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk