Vilvoordse schepen trekt provincielijst sp.a

De sp.a is klaar met zijn lijst voor de provincieraadsverkiezingen. In het district Halle-Vilvoorde wordt de lijst getrokken door de Vilvoordse schepen van sociale zaken en gelijke kansen Fatima Lamarti (51). . Op de tweede plaats volgt de 47-jarige Bertrand Demiddeleer, gemeenteraadsvoorzitter en leerkracht in Halle. De derde plaats gaat naar de jongste kandidaat Larissa Cobbaert. Larissa is 23 en bestuurslid van de JongSocialisten Pajottenland en sp.a Liedekerke. Op de vierde plaats staat de 50-jarige kinder- en spoedarts, Gerlant van Berlaer uit Grimbergen.

Lijstduwer wordt Vlaams parlementslid Bruno Tobback voorafgegaan door Vlaams parlementslid en gemeenteraadsvoorzitter in Liedekerke Katia Segers en Kamerlid en burgemeester van Vilvoorde Hans Bonte.

Andere kandidaten uit onze regio zijn (hun plaats staat tussen haakjes): Moad El Boudaati uit Vilvoorde (8), Karina Peeters (Dilbeek, 9), Merjem Ouelhadj (Merchtem, 11), David Van Vooren (S.P.Leeuw, 12), Joke Buyl (Asse, 13) en Tom Bosman (Opwijk, 16).

Op de foto, vlnr: Bertrand Demidderleer, Fatima Lamarti, Larissa Cibbaert en Gerlat van Berlaer.

Topartikels bij Goeiedag.be