N-VA Affligem stelt eerste kandidaten voor

Lijsttrekker en schepen voor Lokale Economie Belinda Everaert (48) is blij dat een ruime vertegenwoordiging van zelfstandige ondernemers de N-VA-ploeg versterkt. Gemeenteraadslid en gewezen schepen Stijn Stassijns (44) was in 2012 nog lijsttrekker van Affligem.nu en is sinds 2 jaar uitbater van een zelfstandig bankkantoor. Marlon Grobben (49), OCMW-raadslid, is ook Affligems ankerpunt van het Verbond van West-Brabantse Ondernemingen.

Eerste nieuwkomer is Elke Peeters (38), partner van Tom Verbeken, de uitbater van Garage Jos in Essene. Elke is het nichtje van N-VA-parlementslid Inez De Coninck. Elke wil zich o.a. inzetten voor de leefbaarheid en mobiliteit in Affligem en in het bijzonder in de Ternatsestraat. Mario Van Hove (45) is steenkapper en zet de zaak verder van vader Carlos Van Hove, die gemeenteraadslid was van 2006 tot 2012. Mario is afkomstig van Hekelgem maar woont intussen al jaren in Teralfene.

Ilse De Cock (45)¬†zal binnenkort starten als zelfstandig medisch voetverzorgster en is bekend als de dochter van caf√©baas ‚ÄėMarc van den Bert‚Äô. Ilse woont in het centrum van Hekelgem. Lijsttrekker Belinda Everaert, die zelf zelfstandig consulent is,¬†stelt vast dat N-VA goed in de markt ligt bij zelfstandigen.

Topartikels editie Ninove-Dender