Politie TARL: koperdiefstallen op werven en uitlaten gestolen

  • In het weekend gebeurden diefstallen van kabels op drie verschillende werven. In de Affligemsestraat (Liedekerke) werden verlengkabels van de elektriciteit gestolen, in de Pijpstraat/Poortstraat 35 meter telefoonkabel. In de Ternatsestraat in Essene verdween 150 meter koperen bekabeling.
  • In de Industrielaan in Ternat werden de uitlaten gestolen van twee voertuigen, de ene keer in combinatie met de sensoren, bij het tweede voertuig is ook de katalysator weg. Het juiste tijdstip van de diefstallen is niet gekend.
  • In de Daalbeekstraat in Roosdaal werd een inbraakpoging vastgesteld aan een woning. Het tijdstip is onbekend. Van maandag op dinsdag werd ook een inbraakpoging vastgesteld op een verandadeur in de Lostraat in Strijtem. Er is geen buit.
  • In de Zavelstraat in Liedekerke werd gepoogd een voordeur open te breken, maar zonder succes. Het tijdstip is onbekend.
  • In de Ternatstraat in Ternat werd tussen 12 en 18 november via een keukenraam ingebroken in een woning. De woning werd doorzocht, maar er is niets verdwenen.