Eendracht Aalst weigert intentieverklaring

Eendracht Aalst weigert de intentieverklaring te ondertekenen met de stad waarin deze een jaarlijkse steun beloofde van 25.000 euro. Afgelopen dinsdag moest dat gebeurd zijn.

Nu pas reageert de club en geeft uitleg.

‘Naar aanleiding van de recentste verwikkelingen inzake het stadiondossier wenst het bestuur van S.C. Eendracht Aalst te¬†verklaren dat de intentieverklaring vanuit de club inderdaad niet werd ondertekend.’

‘Dit omdat er hierin op het ogenblik te weinig concrete engagementen vanuit de stad zijn opgenomen, gekoppeld aan een uitgestippelde tijdslijn. Daarbij wenst S.C. Eendracht Aalst¬†zich in de huidige formulering steeds te kunnen beroepen op eigen alternatieven indien de uitwerking van de intentieverklaring niet verloopt zoals vooropgesteld.’

‘Niettemin blijft het clubbestuur hoopvol dat de intentieverklaring alsnog kan worden aangepast¬†naar de wensen van het club- en stadsbestuur zodat aansluitend de eerste stappen kunnen worden opgestart ter uitvoering van dit document.’