Ward Brouwers is nieuwe directeur in nieuwe gebouwen Atheneum

GO! Atheneum Vilvoorde heeft sinds 1 september een nieuwe directeur: Ward Brouwers. Samen met de ongeveer 650 leerlingen zal hij dinsdag zijn intrek nemen in de vernieuwde gebouwen. ā€œIk kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdagingā€, klinkt het.

Na vijf jaar TechniGO! Aalst, eerst als coƶrdinator van het centrum leren en werken, vervolgens als directeur algemeen beleid, wordt Ward Brouwers directeur van het Atheneum in Vilvoorde. ā€œZijn leidinggevende ervaring gecombineerd met vertrouwdheid met onderwijs in een multiculturele stadscontext maken van hem de geknipte persoon om de school te leidenā€, zegt communicatieverantwoordelijke Leen Heiremans van scholengroep Scoop.

De nieuwe directeur kan zich meteen uitleven in nieuwe gebouwen. Twee nieuwe sportzalen, waarvan Ć©Ć©n in een gerenoveerd industrieel gebouw aan de Stationlei, werden al in februari in gebruik genomen.ā€ De volgende stap in de renovatie betrof het gebouw in de Van Helmontstraat met onder meer een STEM-lokaal, een openleercentrum, een studiezaal en extra klaslokalenā€, vervolgt Heiremans. ā€œIn het gebouw in de Leopoldstraat zijn twee laboā€™s en technieklokalen vernieuwd. Tot slot zijn tijdens de zomermaanden de speelplaats en personeelsparking onder handen genomen.ā€

Binnenkort zijn de werken helemaal rond en zal de ingang van de school van de Leopoldstraat naar de Van Helmontstraat verplaatst worden.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise