Warm samenzijn op begraafplaats centrum

Het Vilvoords Platform Levensbeschouwing organiseert op 1 november opnieuw een kerkhofconcert. Réveil is een evenement dat mensen op Allerheiligen dichter bij elkaar brengt met muziek en poëzie.

“Het is een eerbetoon aan de wortels van elke gemeente, met het diepste respect voor elke overtuiging, en dat op méér dan 100 (begraaf)plaatsen in Vlaanderen”, klinkt het. Op de begraafplaats van Vilvoorde centrum (Mechelsesteenweg 269) kan je je op 1 november van 17 tot 17 tot 18 uur verwarmen aan bijdragen uit de verschillende levensbeschouwelijke gemeenschappen van Vilvoorde, omlijst met muziek. Wie langskomt wordt gevraagd een lichtje mee te brengen om bij te dragen aan een warm samenzijn.

Foto: archieffoto Réveil

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise