Sint en zijn gevolg meren op 19 november aan in Zennestad

De Sint en zijn Pieten worden zaterdag op 19 november met hun stoomboot om 10 uur verwacht aan de Steenkaai in Vilvoorde. De kinderen zijn er welkom vanaf 9 uur.

Er is een DJ voorzien die iedereen doet meezingen en dansen met de animatoren. Bezoekers wordt aangeraden om te voet of met de fiets te komen.De wagen gratis parkeren kan op de parking Zenne achter het ziekenhuis (Zennelaan), vanwaar een wandelpad onmiddellijk aan de kade uitkomt. Parkeren aan de kade en in het Kanaalpark is onmogelijk. De kade is niet bereikbaar via de Tuchthuisstraat, wel via de Havenstraat.

Vanaf 11.15 uur kunnen de kinderen een bezoek brengen aan de Sint in het stadhuis. Er is animatie voorzien voor de wachtende kinderen. Verschillende Pieten zullen die dag ook voor animo zorgen op de markt. Om 14 uur vertrekken de Sint en zijn gevolg voor een wandeling door het handelscentrum.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise