Anne en Peter vieren officiële heropening Standaard Boekhandel

De Standaard Boekhandel in Vilvoorde heeft met therapeute Anne Dockx en ‘De Buurtpolitie’-acteur Peter Schoenaerts nieuwe uitbaters. Op zaterdag 8 augustus organiseerde het duo al een eerste activiteit om de officiële heropening te vieren: een ‘Kom & Kijk’-dag’. De reacties die ze van vrienden, familie én onbekenden kregen waren al overweldigend positief. Ook enkele verenigingen kwamen al langs.

“Het is echt wel leuk om al die verschillende mensen te ontmoeten in de winkel: de ene komt een specifiek literair boek zoeken, de andere komt op de Lotto spelen, en weer een andere wil absoluut zijn Buurtpolitie-strip laten handtekenen (lacht). Het is duidelijk dat de Standaard Boekhandel in Vilvoorde veel meer is dan alleen een boekenwinkel”, aldus Peter en Anne.

Dat de schrijvers zelf ook de waarde van een lokale boekhandel inzien blijkt uit de aanmoedingingsbriefjes en felicitaties van Joke van Leeuwen, Griet Op de Beeck, Geert van Istendael, Tom Lanoye en striptekenaar Nix. Zaterdag kwam ook komiek Kamal Kharmach langs.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise