Minderjarige fietsendieven op heterdaad betrapt

 

De politie van de zone VIMA (Vilvoorde-Machelen) heeft woensdag op de Maria Theresialaan vier minderjarigen kunnen oppakken nadat ze op heterdaad betrapt waren tijdens het plegen van een fietsdiefstal.

Een opmerkzame bewoner zag rond 15.30 uur hoe de jongeren de fietsenstalling van een appartementsgebouw betraden en enkele fietsen probeerden te stelen. Deze getuige belde onmiddellijk de politie die de vier verdachten een eindje verderop kon onderscheppen.

De fietsen werden teruggebracht en de vier jongeren werden overgebracht naar het hoofdcommissariaat. Het ging om vier om minderjarigen tussen 14 en 17 jaar oud. De ouders werden in kennis gesteld en konden hun kinderen op het hoofdcommissariaat komen ophalen.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise