Verdacht overlijden in Sint-Katherina-Lombeek (update)

In een woning in de Meersstraat in Sint-Katherina-Lombeek werd dinsdagnamiddag het levenloze lichaam gevonden van de 49-jarige Wim P..

Volgens de eerste vaststellingen zou het gaan om een verdacht overlijden, maar de lokale politie Tarl en het parket Halle-Vilvoorde gaven gisteren nog geen commentaar omdat het onderzoek nog maar pas was geopend. Het labo en een wetsgeneesheer kwamen ter plaatse.

De bewoner was een alleenstaande man die werkte op de groendienst van de gemeente Dilbeek. Tot voor enkele jaren baatte hij met zijn toenmalige partner frituur Transport uit op de Assesteenweg. Het zou de werkgever zijn geweest die gisteren alarm sloeg.

Update: Volgens het parket Halle-Vilvoorde gaat het wellicht om zelfmoord, maar er wordt voor de zekerheid nog een autopsie gedaan.

Met vragen over zelfdoding kan u terecht op het gratis nummer 1813 of www.zelfmoord1813.be.