Luc Vanhalme nieuw OCMW-raadslid in Roosdaal

Op de OCMW-raad van Roosdaal van 20 januari werd Luc Vanhalme (66, N-VA) ingezworen als opvolger van het ontslagnemende raadslid Joren Vanden Brande (N-VA).

Door zijn verhuis naar Lennik moest Joren zijn OCMW-mandaat neerleggen.

Luc Vanhalme is een geboren Brusselaar (Anderlecht). Hij werd opgevoed in het Frans en werd projecttekenaar bij Electrabel. De liefde bracht hem naar Poelk en meteen haalden zijn Vlaamse roots de bovenhand.

In het Roosdaalse verenigingsleven is hij onder meer actief bij de Wolfkens, de KWB en Ziekenzorg. Zijn hobby’s zijn wandelen, fietsen, skiën met zijn twee kleindochters, bier en wijn proeven. Ook de jaarlijkse druivenpluk in Frankrijk slaat hij niet over.

Op vraag van de N-VA zetelt hij ook in de raad van bestuur van de PWA/DCO, waar hij penningmeester is.