FamilieFestival in Opwijk trok 400 bezoekers aan

Van 16 tot 23 mei was het Week van de Opvoeding. CM Gezondheidsfonds, Skoebidoe, Wiegwijs en Huis van het Kind organiseerde in heel Vlaanderen een FamilieFestival voor families en kinderen van 0 tot 12 jaar. In Opwijk werden er gratis workshops, activiteiten en infosessies voorzien voor jong en oud. 

“We blikken terug op een succesvolle editie,”, zegt CM-netwerkcoördinator Sandy Robberechts. “We kregen in totaal zo’n 400 bezoekers over de vloer, met heel veel blije gezichtjes. De workshops peuters in actie, koken met je kids en de ouder-kind yoga waren volledig volzet.”

Jong en oud konden, naast de workshops, ook deelnemen aan volksspelen, een obstakelbaan trotseren of samen luisteren naar een verhaaltje tijdens de leesfoor.

Topartikels bij Goeiedag.be