Hubert Roseleth (88) overleden

Op 28 februari overleed met Hubert Roseleth, geboren op 14 augustus 1934, een bekende Mollemnaar. Decennialang was “den brouwer” een vertrouwd gezicht in het straatbeeld. Dat kan ook moeilijk anders want wie hem niet kende van de mouterij op Schermershoek ontmoette hem wel eens op een ander moment.

Hubert was lid van tal van verenigingen en onder meer 27 jaar voorzitter van de Bond van Grote en Jonge Gezinnen in Mollem. Hij was ook lang in het bestuur van de Kerkfabriek Sint-Stefanus waarvan tien jaar als voorzitter. Daarnaast vervulde hij ook nog de taak van ondervoorzitter in het schoolbestuur van Sint-Angela in Ternat.

Hij was nog lang woonachtig in zijn huis, naast de mouterij, op Schermershoek maar verbleef nu al een tijdje in het Woonzorgcentrum-Residentie Stevenveld te Walfergem. De verrijzenisviering vindt plaats in de parochiekerk Sint-Stefanus te Mollem op woensdag 8 maart 2023 om 10 uur. (eb)

Topartikels bij Goeiedag.be