Vrouwen KHO Wolvertem Merchtem op kop in 2de nationale

Club Brugge B mag dan wel een match minder tellen, maar na negen speeldagen pronkt de vrouwenploeg van KHO Wolvertem Merchtem toch mooi op de eerste plaats in de 2de nationale afdeling A. Daarmee doen zij het stukken beter dan hun wisselvallige mannelijke collega’s. Het jonge geweld doet het fantastisch ondanks het feit dat enkele vaste waarden out zijn met langdurige blessures.

Het team van trainer Anthony Michiels begon de competitie met 1 op 6 maar liet daarna zeven zeges op rij optekenen. Eind oktober werd de derby op E. Mazenzele Opwijk overtuigend met 1-4 gewonnen en door de 1-0 thuiszege tegen Brasschaat staan de meisjes van de fusieclub nu op kop. De printscreen van dit klassement hebben alle speelsters ongetwijfeld opgeslagen in hun gsm. (eb).

Topartikels bij Goeiedag.be