Prijs voor Natuurwandelaars

De Natuurwandelaars vielen in de prijzen. Op maandag 14 november mochten voorzitter Gilbert Roels en financieel bestuurder Eric Willocx een waardebon van Sport Vlaanderen ontvangen via de Merchtemse sportdienst. De wandelvereniging kreeg een som van 200 euro omwille van hun werking en de inzet tijdens de maand van de sportclub. Een mooi steuntje in de rug van de wandelclub die klaar is voor een derde werkjaar in januari.

Voor 2023 staan minstens 24 wandelingen op het programma. De helft daarvan zijn korte wandelingen. Zoals Tussen Schelde en Overmere-Donk, Groenendaalwandeling (Zoniënwoud), Brussel anders bekeken, Vierbossen wandeling (Asse & Merchtem), Serristen-wandeling (Duisburg-Overijse), Hogebossen wandeling (Vlezenbeek), Vierbeken wandeling (Dilbeek), Saleghem route (Waasland).

De andere helft bestaat uit dagtochten, zoals Wilderniswandelen in het Grote Netewoud (Kempen), La Boucle noire (de kastelen van Marchienne & Monceau en over 4 terrils), Landschapspark Drongen-goed (O.-Vl.), Langs de Semois (avontuur) en Aalst-Merchtem langs de GR128.

Daarnaast is er nog de traditionele 1 mei wandeling, met het Webbekoms Broek en Diest, een busreis naar het Nationaal Park Hoge Kempen en tenslotte ook nog een vierdaagse in Duitsland.

Voor meer info en contact kan men terecht op www.natuurwandelaars.eu (eb)

Topartikels bij Goeiedag.be