Gentinis, zoveel meer dan een keuken

Er werd hard gewerkt bij Gentinis aan de Begijnenmeers in Liedekerke. De volledig nieuw ingerichte toonzaal wil de slogan ‘zoveel meer dan een keuken’ waar maken. Gentinis staat immers voor een totaalconcept voor jouw interieur: keuken, woonkamer, salon, kasten op maat, stoelen, tafels, zetels, … ze maken van jouw interieur een unieke plek om te wonen.

Zoon Genti studeerde inmiddels af als binnenhuisarchitect. Onder zijn impuls werd een nieuwe stap gezet: Gentinis verbouwde zijn toonzaal voor keukens naar een open ruimte waar ook kasten, woonkamers en salons een plaats hebben.

Wie rondwandelt in deze nieuwe showroom kan rekenen op een totaalbeleving: je kan er je nieuwe interieur zien en voelen. Natuurlijk kan niet alles tentoon gesteld worden maar Genti en Dirk helpen je graag met advies om de beste keuze te maken in materialen, stijlen, kleuren en stoffen. Zo krijgt jouw interieurconcept vorm en kleur.

Genti: “Aan de hand van ons lifestyle-concept is het mogelijk om alles flexibel af te stemmen naar uw persoonlijke wensen en in functie van uw project te ontwerpen. Een paar voorbeeldappartementen in onze toonzaal geven u een goed idee van hoe alles eruit zou kunnen zien. Wij ontwerpen uw droom en realiseren uw concept van A tot Z”.

Tijdens de hele maand mei kan je genieten van kortingen en kan je mooie prijzen winnen door deel te nemen aan een wedstrijd.  Als dat geen mooi lentecadeau is!

Gentinis, Begijnenmeers 3, Liedekerke, 053 67 45 45, www.gentinis.be

Topartikels bij Goeiedag.be