Lindemans Aalst speelt bekerfinale

‘Lindemans Aalst op goede koers’ schreven we een tijdje geleden. En of Aalst Lindemans op de goede koers is: op 10 februari spelen zij de bekerfinale tegen Roeselare. Dat was mogelijk omdat Aalst ook de terugwedstrijd tegen Menen wist te winnen, met 3-1. Roeselare haalde het van Maaseik via een gouden set. Suspense troef dus in ons volleybal.

De overwinning tegen Menen heeft zweet gekost, veel zweet. Dat bewijzen de setstanden: 27-25, 25-23, 19-25 en 25-14. Maar uiteindelijk stond er 3-1 op de bordjes. Euforie en een ticket voor de finale in het sportpaleis op 10 februari. Vanaf 1 januari zijn er al tickets beschikbaar.

Een mooi moment voor de ploeg na de bekerwinst van vier jaar geleden, toen nog als Asse-Lennik. De loting voor de halve finale was gunstig maar er moest wel nog gewonnen worden. Dat gebeurde ook. Met een plaats in de finale als beloning.