Lindemans Aalst speelt bekerfinale

‘Lindemans Aalst op goede koers’ schreven we een tijdje geleden. En of Aalst Lindemans op de goede koers is: op 10 februari spelen zij de bekerfinale tegen Roeselare. Dat was mogelijk omdat Aalst ook de terugwedstrijd tegen Menen wist te winnen, met 3-1. Roeselare haalde het van Maaseik via een gouden set. Suspense troef dus in ons volleybal.

De overwinning tegen Menen heeft zweet gekost, veel zweet. Dat bewijzen de setstanden: 27-25, 25-23, 19-25 en 25-14. Maar uiteindelijk stond er 3-1 op de bordjes. Euforie en een ticket voor de finale in het sportpaleis op 10 februari. Vanaf 1 januari zijn er al tickets beschikbaar.

Een mooi moment voor de ploeg na de bekerwinst van vier jaar geleden, toen nog als Asse-Lennik. De loting voor de halve finale was gunstig maar er moest wel nog gewonnen worden. Dat gebeurde ook. Met een plaats in de finale als beloning.

Nieuwsbrief

Je zou ook interesse kunnen hebben in...