Voetbaloverzicht : Eerste zege BOKA in 2018

HO Wolvertem Merchtem zet een sterke terugronde neer. Ook op het veld van Lebbeke graaiden de jongens van coach Haydock de drie punten mee. Larenbergh zette HOWM al na vier minuten op voorsprong. Na de pauze maakte de thuisploeg vanop de stip gelijk. Halfweg tweede helft werkte Gengezo een knappe rush zelf af. De bezoekers lieten na om de score verder op te drijven.

In eerste provinciale pakte BOKA United zijn eerste zege van 2018. Op het veld van Butsel startte BOKA snedig en Cassenaer benutte na enkele minuten een strafschop. Hens verdubbelde voor de rust de voorsprong. Na de pauze mocht Cassenaer een tweede keer vanop de stip scoren. Praille legde de 0-4 eindstand vast. KFC Meise A verloor zwaar van concurrent Out-Hoegaerden A en lijkt de hoop op het behoud op te geven. KFC Strombeek kwam op het veld van Tervuren-Duisburg twee keer op achterstand maar telkens maakte Kabongo gelijk. De thuisploeg incasseerde dubbel rood maar KFC Strombeek profiteered niet.

Spektakel in Dilbeek

De spelers van Groot-Dilbeek A en Kester-Gooik A gaven de toeschouwers waar voor hun geld. Een hattrick van T. De Roy zorgde voor een 1-3 ruststand. In de tweede helft bracht Adrien de spanning terug in de wedstrijd maar de broers Van Roy dreven de score op tot 2-5. Shehu legde in de laatste minuut de 3-5 eindscore vast.

Thiebaut bracht Wambeek A tegen Ternat A na 20 minute op 1-0, De Koker hing enkele minuten later de bordjes weer gelijk. Sakalis hield de bezoekers recht maar moest zich op het uur toch gewonnen geven na een gave counter van het duo Van Poucke РPinon.

Kobbegem in top vijf

Kobbegem zette deze keer ook Mazenzele Opwijk A een hak. Ondanks de afwezigheid van enkele basispionnen won Kobbegem met 3-1 dankzij doelpunten van Weckx, De Proost en De Man. Mollem behaalde een simpele 4-1 zege tegen een zwak Vilvoorde.

Topartikels bij Goeiedag.be