Transfers Oost-Vlaanderen

1STE AMATEURKLASSE

Eendracht Aalst

Trainer: Tom De Cock.

In: Kevin Ntika (Koksijde), Jan Mertens (Temse), Hamza Amazou (Halle), Ridwan Gyselinck en Lars Godart (Lokeren), Mattis Adem (Olsa Brakel), Boris Van Gysegem (Zulte Waregem) en Joran Van Belle (komt over van beloften).

Uit: Kenny Van Hoevelen (Temse), Jonas Van Kerckhoven (Temse), Bruno Baras en Ken Van Damme (FC Lebbeke), Yoshi Verbrugge (Hoek), Mickael Antoine-Curier (?), Jari Mertens (?), Mitchell Van Den Meersch (Ninove), Louis Blankaert (Appelterre), Arthur Lorré (Elene-Grotenberge).

FCV Dender

Trainer: Chris Janssens.

In: Ridwan Mbarki (Sp. Hasselt), Jeroen Vanthournout (Winkel Sport) en Zeb Van Gerven (AA Gent).

Uit: Adam Burnaby-Aktins (?), Diogo Ribeiro (Leopold Ukkel), Luka Lazitch (?) en Vlad Marin (terug naar Juventus).

3DE AMATEURKLASSE A

KVK Ninove

Trainer: Alain Merckx.

In: Mathias Goossens (Hamme), Kaj Knipping (Brakel), Matthias Schamp (Pepingenp, Koen Verhaeghe (Pepingen), Kane Willems (Voorde), Sanjay Aerts (Hamme), Michiel Lepage (Pepingen), Mitchell Van Den Meersch (Aalst).

Uit: Yannick De Rouck (Burst), Junior Van Damme (Dikkelvenne), Jarich Hellinckx (Lede), Kevin De Wannemaeker (Lebbeke), Jelle De Crick (Appelterre), Kenzo Rivera (Wolvertem), Aron De Raes (Voorde), Kasper Monné (Liedekerke), Bram Moyson (Pepingen-Halle), Rafaël Gaudi (Crossing Schaarbeek).

1STE PROVINCIALE

Eendracht Appelterre

Trainer: Geert Coppens.

In: Kevin Pardon (Voorde), Dieter Noël-Dero (Geraardsbergen), Steffen Van Grembergen (Jong Lede), Jelle De Crick (Ninove), Kenneth Ots (Voorde), Yorben Van De Keere (Burst), Louis Blankaert (Aalst), Matthias Doraene (Dender), Bryan Cardon (Dender),Glenn Daniels (Ninove), Yannick Massoky Wobos (Crossing Schaarbeek),Joël Ivan Kamga (Ternat), Kevin Andrew Engama (vrij).

Uit: Joeri Danau (Geraardsbergen), Yentl Vekeman (Melsele), Younes De Witte (Ardennen),Yorben Borgenon (Denderhoutem), David Kempeneer (SK Leeuw), Sebastiaan Hooge (E. Houtem), Jonas Droessaert (Zele).

SV Voorde

Trainer: Bart De Durpel.

In: Furkan Altan (Aalst), Robby De Bodt (Gavere-Asper), Tommy De Kegel (Dendermonde), Tuur De Meerleer (Bambrugge), Aron De Raes (Ninove), Ditmir Fikaj (Lovendegem), David Geeroms (Teralfene), Alex Ghailani (Dender), Randy Mfutila (Zele), Sebastien Moreels (Dender), Michael Seminck (Teralfene), Jeroen Smolders (Lede), Davy Standaert (Burst), Tijs Van Brantegem (Brakel), Miguel Van De Sijpe (Lede), Kenley Van De Walle (Brakel), Jarne Van Iseghem (Dender), Bjorn Vercammen (Aalst), Raphaël Villé (Burst), Shanko Walraevens (Brakel), Jordi Wellekens (Aalst), Jordi Willems (Pepingen).

Uit: Kenneth Asselman (Standaard Denderleeuw), Anthony De Cooman (Nederhasselt), Matthias De Jonge (Winnik), Jonas De Landtsheer (Lede), Devin De Smet (Berlare), Bram De Taeye (Elene-Grotenberge), Raymon Deblander (Winnik), Robbe Hemerijckx (Oudenhove), Jasper Heymans (Zottegem), Bjorn Ketsman (Ninove), Kenneth Ots (Appelterre), Kevin Pardon (Appelterre), Jari Praet (Oudenhove), Glenn Soens (Denderhoutem), Koen T’Jampens (Elene-Grotenberge), Jens Van Den Noortgate (Zottegem), Nico Van Der Linden (Houtem), Jeremy Van Gelder (TK Meldert), Arne Van Snick (Denderhoutem), Jorben Verpaelst (Denderhoutem), Bram Verstichelen (Zele), Kane Willems (Ninove).

2DE PROVINCIALE B

Osta Meerbeke

Trainer: Serge Beerens.

In: Okan Taslidere (Baardegem), Glen Van Berlaimont (Lebeke-Aalst), Kevin Verhoeven (TK Meldert), Joren Frisch (Winnik), Lorin Hiers, Hannes De Mey en Albertijn Matthieu (allen Ninove).

Uit: Stef Du Seuil (Munkzwalm), Kris De Nutte (Nederhasselt), Daan Lettens (Winnik), Bram Schiettecat (stopt), Jeroen Verpaelst (stopt).

Eendracht Winnik

Trainer: Gerrit Borreman.

In: Raymon Deblander (Voorde), Seppe Deblander (Ninove), Matthias De Jonge (Voorde), Stijn De Ville (Nederhasselt), Daan Lettens (Meerbeke), Sander Poelman (Ninove), Maxiime Seminck (Bambrugge), Glenn Van De Velde (Bonanza), Kenneth Van Vreckem (Zandbergen).

Uit: Nicolas Abdelairas (Bever), Stef Appelmans (Tollembeek), Kris Bogaert (stopt), Kenneth Broquet (Nederhasselt), Kevin Broquet (Nederhasselt), Robbe De Doncker (Zandbergen), Kenny De Smet (Sparta Moerbeke), Stijn Dooms (Sparta Moerbeke), Aron Durang (Herne), Joren Frisch (Meerbeke), David Geeurickx (TK Meldert), Karim Haiba (?), Sibren Hernalsteen (Neigem), Jonas Penne (Zandbergen), Egon Pletinckx (Tollembeek), Ken Van Der Cruyssen (Galmaarden), Timothy Van Den Berghe (Zandbergen), Brent Van Snick (Oudenhove), Tibo Verbeken (Sint-Goriks), Koen Walravens (stopt), Kenny Wauters (Sparta Moerbeke).

2DE PROVINCIALE C

TK MELDERT

Trainer: Stephane Van Laere.

In: Damir Agusev (Berlare), Mirko Ambrogetti (Dilbeek), Hakim Boussehaba (Burst), Anthony Collyns (Dilbeek), Yentl De Paepe (Berlare), David Geerinckx (Winnik), Kenneth Goedgezelschap (FC Lebbeke), Guillian Merckx (Ninove), Jeremy Van Gelder (Voorde), Yordi Van Laere (Berlare), Bram Van Vaerenbergh (Hekelgem).

Uit: Yves Cordier (Liedekerke), Jeroen De Bisschop (Oosterzonen), Olivier De Boeck (Dendermonde), Simon De Muyter (Schoonaarde), Nick De Neef (KV Sint-Gillis), Aegon De Raes (Denderleeuw), Tom De Vos (Baardegem), Jean-Claude Kabeya (Liedekerke?), Edin Radoncic (Union), Sven Smekens (HO Kalken), Jan Van Den Bergh (KV Sint-Gillis), Nick Van Den Steen (Dendermonde), Kevin Verhoeven (Meerbeke), Jordi Wauters (Doorslaar).

3DE PROVINCIALE D

VJ Baardegem

Trainer: Kristof Badisco.

In: Kristof Bammens (Mere), Tom Devos (TK Meldert), Jan Vandersmissen (Haaltert), Ken Schiettecatte en Brecht Goubert (Sint-Antelinks), Florenz Volkaert (Jong Lede).

Uit: Okan Taslidere (Meerbeke), Ertugrul Calik (Kerksken), Miguel Wigy (Moorsel), Christophe Fraiture (stopt).

Standaard Denderleeuw

Trainer: Danny Hertveldt.

In: Elias Sab Aouni (Lebeke-Aalst), Hendrik Sonck (Haaltert), Christopher Scheerlinck (Bambrugge), Gaetan Schandené (Mollem), Michael Malfroid (Bonanza), Nicky De Gussemé (Elene-Grotenberge), Samuel Ebelle (Lokeren), Kenneth Asselman (Voorde), Lars Van Snick (Ninove), Thijs Verleysen (Essene), Egon De Raes (Meldert), Mattias De Leeuw (Lebeke-Aalst), Jean Rugayamdunzi (E. Aalst).

Uit: Lehoussine Aabbou (stopt), Jeffrey De Coninck (Burst), Vincent De Spiegeleer (stopt), Yens Geeraerts (Teralfene), Kevin Van Pottelbergh (Moorsel).

FC Doggen Erembodegem

Trainer: Johan De Nutte.

In: Dimitri De Vlaeminck (Burst), Yves Verheijen (Borsbeke), Steff De Backer (Haaltert), Dimitri De Bruck (Mere), Yens Geeraerts (Standaard Denderleeuw).

Uit: Olivier Daelman (Moorsel), Thomas Meganck (Kerksken), Thomas Camu (Aaigem).

SK Erembodegem

Trainer: Guy D’Hauwers.

In: Loïc Malaise (Geraardsbergen), Jordy Eemans (Haaltert).

Uit: Kris Van Lippevelde (Borsbeke), Filip Rivera-Guillen (Haaltert), Tysh Van Gerven (Asse-ter-Heide), Nando Schockaert (Asse-ter-Heide), Michaël Vos (Asse-ter-Heide).

FCW Gijzegem

Trainer: Dirk De Cremer.

In: Sander Bonnarens (KV Sint-Gillis), Tjorven De Greve (Doggen), Bjarne Linthout (Lede B), Jame Moreels (Lede), Adrian Puie (OB Wieze), Mihar Sauca (OB Wieze), Jason Van Hove (Schelde), Frederiek Van Nerom (Oudegem), Michiel Verhofstadt (Lede B). Uit: Niels De Smet (stopt), Danny Gysbrecht (stopt), Valentijn Van Mol (stopt), Tim Verbestel (stopt).

Hofstade

Trainer: Jan Töpke.

In: Nesin Aeti (Baardegem), Jens Boemans (KV Sint-Gillis), Remco De Clercq (Moorsel), Jelte De Smet (Lebeke-Aalst), Jordy Meganck (KV Sint-Gillis).

Uit: Glen Jansegers (Kerksken), Douglas Roelandt (onbekend).

FC Kerksken

Trainer: Davy Cooreman.

In: Calik Ertugrul (Baardegem), Sonny De Moye (Haaltert), Thomas De Witte (Borsbeke), Senna Bombeeck (Berlare), Bram De Nutte (Meerbeke), Matthias Heymans (Sint-Antelinks), Jeremy Goisse en René Goisse (Mere), Glenn Jansegers (Hofstade), Jonathan Johnson (Laarne-Kalken), Jari Lanckmans ( FSI Berchem), Thomas Meganck (Doggen), Nick Segaert (Nederhasselt), Joachim Steens (Denderhoutem), Sebastiaan Waegeman (Lebeke-Aalst) en Lothar Verpeten (E. Aalst).

Uit: Ingmar De Roeck (Herzele-Ressegem), Miguel De Schrijver (Schelde), Dimitri Dias-Pedregosa (Haaltert), Jente De Weerdt (?), Samuel Fransaert (Zandbergen), Jari Malfroid (Denderhoutem), Niels Straetmans (Burst), Ruben Mertens (Aaigem).

VK Nederhasselt

Trainer: Steven Bellemans.

In: Jo Renneboog (Denderhoutem), Tim Geeroms (Lebeke-Aalst), Thomas Geeoms (Lebeke-Aalst), Bram Tiels (Liedekerke), Kevin Broquet (Winnik), Kenneth Broquet (Winnik), Kris De Nutte (Meerbeke), Jonas Van De Vede (Liedekerke B), Dimitri Marcelis (Liedekerke B), Joachim Vernaillen (Essene), Michiel Van Den Abeele (Essene), Jari De Luyck (Liedekerke B).

Uit: Dries Vierendeels (Oetingen), Bryan De Bruyn (Moerbeke), Jens Du Mongh (Neigem),Dieter De Roeck idegem, Tommy De Bolle (Idegem), Laurenz Verloes (?),Reno Van Der Biest (VC Ressegem), Lins Van Den Berg (Michelbeke), Tim Chabert (Herne),Nicolas Merckaert (Idegem), Stephen Van Der Meersch (Neigem).

Panters Okegem

Trainer: Kenneth Dhaeseleer.

In: Gert Van Laere (vrije speler), Christophe Van Cauwenberghe (Vlierzele), Oussama Qassmi (Moorsel).

Uit: Ibrahim Bah (Aaigem), Jonas Van Bondt (stopt).

4DE PROVINCIALE C

Jong Neigem

Trainer: Stefan Derijck.

In: Jens Du Mong (Nederhasselt), Kenny Gillot (Eizeringen), Bart Guldemont (Lebeke-Aalst),Sibren Hernalsteen (Winnik), Jovanni Prové (Appelterre), Stephen Van Der Meersch (Nederhasselt), Brecht Van Laethem (Pamel).

Uit: Lars Dedobbeleer (stopt), Dirk Matton (stopt), Jeroen Van Den Broeck (stopt).

RSC Ophasselt

Trainer: Joeri Kiekens.

In: Laurentz Aelbrecht (Zandbergen), Alexander Dubois (Wit-Zwart), Jelle Du Mongh, Jeroen Verpaelst en Gregory Vanderhoeven (Meerbeke), Stijn Jabobs (Aaigem), Davy Bastiaens (Erembodegem) ,Jonathan Spitaels (Okegem) en Bart Janssens (vrije speler).

Uit: Jeffrey De Creemer (?), Free Boulembercq (?), Jelle Moes, Brecht De Cuypere, Niels Van Paemel en Thomas Van Den Bogaert (naar zondagreserven van SC Eendracht Aalst Ladies).

4DE PROVINCIALE D

Herdersem

Trainer: Olumide Harris.

In: Tijl De Backer (VS Destelbergen), Maxime De Ruyver (Hekelgem), Thomas De Ryck (Moorsel), Lothar De Vulder (Moorsel), Jonas Marcoen (TK Meldert), Joost Michiels (Moorsel), Matthias Putteman (FC Lebbeke), Frederic Van Biesen (Moorsel), Arne Van Campenhout (Hekelgem), Wolfgang Van Den Bossche (VS Destelbergen), Michiel Vandewalle (Erembodegem), Jonathan Van Mol (FC Lebbeke), Igmar Verpeten (Moorsel), Nick Wellens (Moorsel).

Uit: Glenn De Gusseme (Moorsel).

Schroevers Moorsel

Trainer: Hans Callebaut.

In: Kenneth Corthals (Haaltert), Olivier Daeleman (Doggen), Kenzo De Backer (Haaltert), Glenn De Gusseme (Herdersem), Dennis De Wulf (Nieuwerkerken), Geoffry Rademaeckers (Zelem), Lamarana Saw (Brussels), John Themans (Relegem), Timothy Van Bellinghen (Dendermonde), Kevin Van Pottelbergh (Denderleeuw), Michuel Wiggy (Baardegem).

Uit: Dave Audenaert (Vlierzele), Remco De Clercq (Hofstade), Thomas De Rijck (Herdersem), Lothar De Vulder (Herdersem), Joost Michiels (Herdersem), Jeroen Moortgat (onbekend), David Pauwels (Haaltert), Matthias Pauwels (Haaltert), Koen Peirlinck (Vlierzele), Jeroen Van Den Eede (onbekend), Nick Wellens (Herdersem).

VCE Nieuwerkerken

Trainer: Joris Nichels.

In: Jiani Chiffi (Hamme), Dimitri Jacobs (Bavegem), Kevin Notaerts (Meerbeke), Jarne Roelandt (Bambrugge), Dieter Van Rampelbergh (Moorsel), Michiel De Backer (Schoonaarde), Nils De Coster, Tim Lemmens, Jari De Wolf, Jules Liyolo en Koen Roggeman (allen Mere).

Uit: Jeroen De Decker (Kerksken).