Hoger Op Wolvertem Merchtem voorgesteld

In de oude bottelarij van Brouwerij Palm werden de spelers van de fusieploeg Hoger Op Wolvertem Merchtem voorgesteld. Naast heel wat nieuwkomers zijn er ook een flink aantal blijvers en een groep eigen jeugdspelers die het fanionelftal komen vervoegen. Opvallend is dat eigenlijk werd voortgebouwd op de kern van Wolvertem dat aantrad in vierde nationale.

Hoofdtrainer is Wilfried Wielandts, bijgestaan door Wim Moortgat, Xavier De Groote en Bart De Valck. Gunter Boon is kine en Andy Kockelbergh doet de scouting. De sportieve staff staat onder leiding van Cris Lion. De ploeg treedt aan in 3 Amateurs A en speelt met de kleuren blauw en rood. De nieuwe hoofdsponsor is betFIRST.

In de reeks waarin HO Wolvertem-Merchtem aantreedt spelen vooral ploegen uit Oost- en West-Vlaanderen. De dichtstbijzijnde ploeg is Lebbeke. Er wordt gespeeld in het Jan Lathouwersstadion in Wolvertem. De ploeg telt ook een belangrijke jeugdwerking (met meer dan 500 aangesloten spelers) en vier damesploegen. Daarnaast zijn er ook veteranen en wordt werk gemaakt van wandelvoetbal en G-voetbal voor mensen met een beperking.

Website van de ploeg: www.wolvertem-merchtem.be