Voetbaloverzicht : KSC Grimbergen houdt leider in bedwang

Een vrij weekend voor de meeste ploegen van onze regio maar toch stonden er enkele inhaalmatchen op het programma.

KSC Grimbergen kaapte een punt weg op het veld van Beerschot-Wilrijk. Ozturk kopte een hoekschop tegen de netten en zette de bezoekers tegen alle verwachtingen op voorsprong. De thuisploeg speelde pover en moest wachten tot in de tweede helft op de gelijkmaker. Een duwfout buiten de rechthoek werd door de scheidsrechter verkeerd beoordeeld en Portier scoorde vanop de stip de 1-1.

Bij KSC Wolvertem is het vet van de soep. Verleden week kon het in extremis gelijkmaken, zondag ging het roemloos tenonder op het veld van Rebecq. Nochtans zat geel blauw na acht minuten op rozen via een strafschopdoelpunt van Badi. Maar de thuisploeg toonde zich gretiger dan de opponent en kwam voor de rust gelijk. In de tweede helft trok Rebecq met twee treffers het laken definitief naar zich toe.

FC Merchtem 2000 kwam op het veld van FC Borght 1-0 achter maar maakte die achterstand goed via een doelpunt van Sam Van den Broeck. Na de rust verzilverde Gaudi een strafschop. In de slotminuten zette de thuisploeg alles op het offensief en Dolmen werd met zijn gelijkmaker beloond voor de inzet.

Topartikels bij Goeiedag.be