Eendracht voorzitter De Roose wil stap opzij zetten

Eendracht Aalst voorzitter Frank De Roose is bereid een stap opzij te zetten. De CEO van Houthandel Derowood hielp de club de laatste maanden financieel overleven maar beseft nu dat het alleen maar erger wordt.

De schulden zijn opgelopen tot 2 miljoen euro. De Roose bevestigt nu dat hij niet vasthoudt aan zijn postje. Maar volgens zijn zeggen is hij zelf ook nog bezig met investeerders.

De Roose geeft voor het eerst ook toe dat een faillissement mogelijk is. De figuurlijke bal is bij Eendracht Aalst nu aan het rollen gegaan nadat de supporters pogingen ondernamen investeerders te vinden en ze steeds te horen kregen dat met de huidige voorzitter aan het roer er geen interesse was.

Ondertussen krijgt de club dagelijks deurwaarders over de vloer, vorige week werd zelfs het slot van het secretariaat opengebroken door een deurwaarder.