Tweede pistemeeting afgelast door aangekondigde hevige regen

De voor morgen geplande tweede pistemeeting op de wielerpiste op de Bellekouter in Affligem wordt afgelast.

Dat werd beslist in samenspraak met de wielerbond en de voorzitters van de drie organiserende clubs, vzw De Liedekerkse Pijl, vzw Dr Tistaertvrienden en vzw Wielerjeugdteam TLD-Express-Willems.co uit Borchtlombeek.

De weersvoorspellingen voor donderdagnamiddag geven veel en hevige regen. De wielerbaan van Affligem is een open piste en dus houdt het evenement te veel gevaar in.

‚ÄėEr is te weinig zekerheid dat we het ganse gebeuren veilig kunnen laten doorgaan voor de jeugdige renners, de medewerkers, toeschouwers en bondsmensen‚Äô, zegt Dirk Vertommen van de Dr. Tistaertvrienden.

(foto: de winnaars van het provinciaal kampioenschap van vorige week donderdag)