Valckenier kan Eendracht ook niet helpen, alle hoop op De Roose

De supporters van Eendracht Aalst kregen gisteravond klare en duidelijke taal te horen. Enkele werden uitgenodigd op een vergadering bij garage Valckenier.

Het is een publiek geheim dat Guy Valckenier een fusieclub wil in de Denderstreek. Momenteel ziet het er echter niet naar uit dat hij Eendracht kan redden. Op het supportersforum werd een summier verslag gepost.

Eendracht staat ondertussen enkele tienduizenden euro’s in het krijt bij de Renault dealer. Valckenier ziet het echter niet zitten om het cash-flow probleem van 350.000 euro waar de club momenteel mee kampt op te lossen.

Vooral het extra werk ziet Guy Valckenier voorlopig niet zitten, hij nam recent een garage over. Valckenier is wel niet opgezet met een spandoek dat recent nabij zijn garage werd opgehangen.

De man blijft voorstander van een fusie maar dan wel met de naam van Aalst hierin. Voor de huidige financiële problemen is er vooralsnog geen oplossing en wordt gehoopt dat huidig voorzitter Frank De Roose (opnieuw) kan depanneren.