Spanning ten top voor Asse-Lennik

Na een fel bevochten wedstrijd die voor Asse-Lennik toch op een 3-0 nederlaag uitdraaide, komt Knack Roeselare zaterdag naar het Molenbos voor de tweede wedstrijd van de finale van de play-offs volleybal in de Ethias League.

In de play offs eindigden Roeselare en Asse-Lennik respectievelijk op de eerste en de tweede plaats. Zij moeten nu in een finaleronde (naar drie winnende wedstrijden) uitmaken wie zich kampioen van België mag noemen. Met het behalen van de beker van België en een halve finale in de Europese CEV-Cup kan het seizoen eigenlijk al niet meer stuk maar de jongens van coach Devoghel zijn razend ambitieus en willen ook nu strijden tot de laatste snik.

Dat bewezen ze woensdag al in Roeselare waar ze de twee laatste sets telkens op het allerlaatste nippertje (tweemaal 26-24) de duimen moesten leggen. Maar meer nog een week geleden toen ze Roeselare in eigen huis klopten met 3-0.

Ook zaterdag mag je je verwachten aan een wedstrijd op topniveau. De batterijen zijn opgeladen en de goesting is verschroeiend. Afspraak in Sporthal Molenbos in Zellik, zaterdag om 20.30 uur.