FC Merchtem 2000 met A- en B-ploegen

FC Merchtem 2000 werkt aan de toekomst. Er komt niet alleen een nieuw bestuur maar bij de dames en de fanions wordt naast de A-ploeg ook telkens een B-ploeg in stelling gebracht. Een en ander werd woensdagavond duidelijk gemaakt op een publieke vergadering waar de toekomst van FC Merchtem werd geschetst.

Gastheer en presentator van dienst was Bart Schouppe, hoofd van de commerciële cel. Hij schetste de huidige en toekomstige werking van de club. Vooral op het gebied van de jeugdwerking zal FC Merchtem ernstige inspanningen doen. Eén en ander werd toegelicht door sportief verantwoordelijke Pascal Vande Gucht.

Ook Paul Staels – die heel binnenkort een stap opzij zet als voorzitter, omwille van zijn drukke beroepsbezigheden – nam kort het woord. Hij bedankte o.m. burgemeester Eddie De Block en schepen van sport Steven Elpers om de goede samenwerking en de prachtige sportinfrastructuur.

Volgende seizoen zal FC Merchtem, zowel bij de dames als de fanions, in eerste provinciale aantreden. Daarnaast wordt telkens ook een B-ploeg in het veld gebracht, in derde provinciale bij de dames, in vierde provinciale bij de heren.

Tegen 1 juli zouden de namen van de nieuwe bestuursploeg bekend moeten zijn. Naast een nieuwe voorzitter krijgt FC Merchtem 2000 ook een nieuwe ondervoorzitter want ook Wim Eggermont zet een stap terug.

FC Merchtem Paul StaelsOp de foto’s:

Grote foto: Een deel van de huidige bestuursploeg met helemaal links Bart Schouppe en tweede van rechts Pascal Vande Gucht.

Kleine foto: Ontslagnemend voorzitter Paul Staels geflankeerd door burgemeester Eddie De Block en schepen Steven Elpers