Voetbalnieuws : Borght grijpt net naast stunt.

In de Beker van België zorgde Borght afgelopen weekend ei zo na voor  een verrassing van formaat. Tegen vierdeklasser Vosselaar ging het pas na strafschoppen onderuit. Médard kopte de bezoekers na een kwartier op voorsprong maar luttele minuten later lukte Krajisnic de gelijkmaker. Even voor de rust trapte Médard Borght opnieuw op voorsprong. Vosselaar kwam langszij via een strafschop maar nadien kreeg de ploeg van Ludo Wouters de beste kansen om de wedstrijd te beslissen. Strafschoppen moesten een winnaar aanduiden en daarin toonde de thuisploeg zich de betere. Knappe prestatie van de neo tweedeprovincialer.

Ook Wolvertem heeft zich niet weten te plaatsen voor de volgende ronde. Van Ransbeeck schoot geel blauw op voorsprong, maar in de tweede helft kwamen de Luikse bezoekers sterk opzetten en Lensois kwam verdiend gelijk. In de strafschoppenserie miste de thuisploeg vier keer op rij en zo gaat Lensois onverwacht door.

De match tussen Sint-Lenaarts en Grimbergen was bij de rust al beslecht. KSC stond dan al twee doelpunten in het krijt en na de rode kaart voor Saliaj was de tweede helft overbodig. Lansu velde met zijn tweede doelpunt van de middag het verdict en stuurde blauw wit met 3-0 huiswaarts.

Topartikels bij Goeiedag.be