Merchtem Ladies gaan aan de leiding

Afgelopen week hadden de mannen van FC Merchtem een weekendje vrijaf, maar dat wil zeker niet zeggen dat er aan Den Dooren niets te beleven viel! De damesploeg speelde namelijk de absolute topper tegen SK Leeuw.

De meisjes bestaan nog maar van vorig seizoen maar draaien nu al mee aan de kop van de rangschikking. Het tweede geklasseerde Merchtem versloeg de leiders uit Leeuw met 2-1, en springt dankzij deze overwinning over Leeuw naar de koppositie.

Het werd een ietwat nerveuze wedstrijd, waarin Merchtem de beste kansen afdwong en dankzij topscorer Elke Van Depoele het laken naar zich toe kon trekken. Opvallend veel volk woonde deze wedstrijd bij en beide teams zorgden voor heel wat positieve reclame voor het damesvoetbal.

Met nog 5 speeldagen te gaan ligt Merchtem nu in pole positie om promotie af te dwingen naar 1ste provinciale.