Geen nieuwe stunt voor Asse-Lennik

Asse-Lennik heeft het mirakel niet waar kunnen maken. Geen nieuwe vijfsetter thuis tegen Maaseik. Het was nochtans goed begonnen met 25-20 winst in de eerste set. In de tweede set nam Maaseik een voorsprong van 7-4, een voorsprong die het niet meer afstond. In de derde set ging het gelijk op tot 13-13, Asse-Lennik kwam zelfs op voorsprong maar een zeer betwistbare scheidsrechterbeslissing bracht Maaseik weer langszij. Maaseik liep uit tot 20-17 en twee mindere opslagen zorgden voor 25-22 setwinst voor Maaseik. In set 4 liep het mis. Maaseik kwam al vrij vlug op voorsprong, coach Devoghel deed er alles aan om zijn manschappen aan te vuren maar Asse-Lennik keek al vlug tegen een 10-19 achterstand aan. Overbeke en Felicissimo brachten de ploeg nog even terug maar de kloof was te groot. Het werd 25-16, set en match voor Maaseik. Eindstand Asse Lennik 1 – Maaseik 3. Met nog twee zware uitwedstrijden voor de boeg, is een vierde plaats een mooie betrachting.