Voetbaloverzicht: Eerste punt voor Mollem

Wolvertem ondervond weinig moeite met een inspiratieloos RC. Schaerbeek. Bastin werkte een voorzet van Benali beheerst af.

Net na de rust dikte Jennart de score aan tot 2-0. Bastin maakte met het hoofd zijn tweede van de middag en legde zo de 3-0 eindstand vast.

Een gehavend KFC Strombeek won met 2-1 van VK Liedekerke. Voglaire trapte de 1-0 op het bord. Desaegher strafte nonchalant uitverdedigen van Logeot genadeloos af en de bordjes hingen weer gelijk. 20 minuten voor tijd kreeg de thuisploeg een strafschap na vermeend hands.

De Buyser twijfelde niet en schoot de 2-1 beheerst binnen. FC Merchtem 2000 deed zaterdagavond een gouden zaak door met 0-2 te winnen van Houtem. Man van de avond was Jonas Van Den Broeck die twee keer scoorde.

Asse-Zellik A won verrassend op het veld van Leeuwkens Teralfene. Casseau opende de score en Thielemans legde even voor tijd de 0-2 binnen. In blessuretijd milderden de gastheren tot 1-2 maar de zege voor Asse-Zellik kwam niet meer in gevaar. SK Leeuw was niet opgewassen tegen een technisch vernuftig Sporting Bruxelles en verloor met 3-0.

Borght kon maar deels profiteren. Het speelde 1-1 gelijk bij Kester-Gooik. De Roeck bracht de fusieploeg voor maar net na de koffie maakt Di Vito gelijk. Boka United gaf een 0-1 voorsprong prijs op Delta Londerzeel. Capidis en Vandenbergh stuurden Boka zonder punten huiswaarts.

Mollem heeft de nul van de tabellen geveegd. Het speelde 1-1 gelijk tegen Oviedo-Asturiana. Een treffer van Bury werd even voor tijd uitgewist door Di Consoli. In het slot claimde Bury nog een strafschop maar tevergeefs.

Topartikels bij Goeiedag.be