Asse-Lennik start in play-offs met winst tegen Antwerpen

Asse-Lennik doet mee om de knikkers met de wedstrijden in de play off 1, een beloning voor een geweldig seizoen. En het is meteen raak: de eerste twee thuismatchen, tegen de nummers 1 en 2 nota bene, beloven de supporters eens te meer spektakel. Als Asse-Lennik tweemaal kan winnen komen ze in de top 2 terecht. Kom dus zaterdag massaal naar het Molenbos om uw ploeg te ondersteunen.

Boek uw tickets en uw plaatsen online om lange wachtrijen te vermijden aan de kassa. Laten we met z’n allen ons team naar de overwinning schreeuwen. De eerste wedstrijd – tegen Antwerpen – werd alvast gewonnen met 3-1.

Een kort overzicht van de thuiswedstrijden in Sporthal Molenbos in Zellik, telkens om 20.30 uur.

Woe 12/3, VC Euphony Asse-Zellik – Knack Roeselare

Zat 22/3, VC Euphony Asse-Zellik – Prefaxis Menen

Woe 2/4, VC Euphony Asse-Zellik – VC Argex Duvel Puurs

Zat 5/4, VC Euphony Asse-Lennik – Noliko Maaseik

U kan tickets per wedstrijd bestellen of meteen een Play Off abonnement: www.euphonyasselennik.be