SK Terjoden-Welle houdt drie punten thuis

Tot even voor aanvang was er twijfel of de partij wel kon doorgaan wegens aanhoudende mist. Bij keuring van het veld door scheidsrechter  Standaert was duidelijk dat de zichtbaarheid op het veld beter was dan wat de toeschouwers konden waarnemen van op de tribunes.

De thuisploeg begon met balbezit en veldoverwicht aan de wedstrijd. Het schot van Pauwels was te slap om Auspert te bedreigen. Ook Verhasselt raakte niet voorbij de bezoekende doelman.

Tussendoor zwaaide een bal van De Weghe aan de overkant ver af. Even voorbij het kwartier ging de bal op de stip nadat de bezoekende doelman te driest invloog op Van Der Heyden. Jeremy Vander Linden zette de elfmeter feilloos om.

Terjoden-Welle bleef baas en kreeg via Ly nog een prima kans. Na de rust kantelde het spelbeeld. Sterrebeek zette meer druk en de stabiele thuisverdediging had het vooral lastig met Tijl De Weghe. Twee keer moest doelman Baele met de voet redden.

De thuisdoelman verkeek zich op het uur op een verre bal. Gajanovic was goed gevolgd en prikte, terecht de gelijkmaker tegen de netten. De thuisploeg was van slag en Sterrebeek leek op weg naar meer. Nathan Baele zette zijn foutje meer dan recht en ontpopte zich tot held door gemaakte doelpunten van Goedeweeck, Delorge en twee keer Passaris uit zijn doelvlak te slaan.

Thuistrainer Devos gooide met Donkor en De Rouck twee aanvallers in de strijd en zij beslisten de partij. Op voorzet van Donkor trapte De Rouck het leder tegen de touwen. De Rouck kende nadien twee keer pech maar de winst was voor de thuisploeg. (DVW)

SKTW: Baele, Verhasselt, Pauwels, Polfliet, Coppens (71’Donkor), Vander Linden(76’ De Meyer), Ly (71’ De Rouck), El Khattabi, Kestens, Van Der Heyden, Salvi

Sterrebeek: Auspert, Claes, Beerten, Delorge, Rooms (74’ Passaris), De Weghe, Christiaens, Iglesias (79’ Colson), Luyten, Gajanovic, Goedeweeck (84’ Meysmans)

Doelpunten: 17’ Vander Linden  1-0 (pen); 65’ Gajanovic 1-1; 77’ De Rouck 2-1

Gele kaarten: Donkor

Scheidsrechter: Standaert
Ass.-scheidsrechter: Heerwegh en Caelenbergh