Stem voor student-ondernemer Tibo Ceulers

Nog niet zo lang geleden publiceerden wij op onze nieuwssite een artikel over de prachtige foto’s die de jonge Opwijkkse fotograaf Tibo Ceulers tentoonstelde in wzc De Oase. Vandaag is Tibo één van de vijf finalisten van de wedstrijd Student-Ondernemer van het Jaar. Die wedstrijd wordt uitgeschreven door Gentrepreneur. Deze vereniging wil met e Gentrepreneur Awards jonge ondernemers stimuleren.

Je kan voor Tibo online stemmen en die stemmen tellen voor een kwart mee in de eindscore. Er kan tot en met 3 mei gestemd worden via deze link: https://hogent.qualtrics.com/jfe/form/SV_9nO9UAGxZMXc0wl

Belangrijk om te weten: Er zijn 5 categorieën en in elke categorie moet 1 iemand worden aangeduid om het te kunnen indienen.

Doen, je geeft er Tibo een extra steuntje mee als jonge ondernemer.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...