Eeksken kermis en de drie wijzen

Eeksken kermis fleurt weer op. Met een tweede editie van de drie wijzen, werd de toon gezet voor een leuk kermisweekend. Joeri Van Mulders was de presentator, Marc Van Verre de bedenker. Daarnaast waren er de drie ‘leugenaars’ Tim Hellinckx, Steven Van der Plas en Pieter ‘Chewie’ Vermeiren.

Na het geburenontbijt op zaterdagmorgan wase er nog een geleide wandeling, een fietszoektocht, een muzikale bingo en een demonstratie line-dance. Voor de kinderen waren er springkastelen en een ballonnenman. De avond werd afgesloten met muziek door Vinyl on Wheels.

Marc Van Verre kon rekenen op een 30-tal vrijwilligers om alles op te stellen, de mensen te bedienen en alles weer netjes af te breken. Op naar een volgende editie.

OPWIJK Eeksken kermis 2 OPWIJK Eeksken kermis 1

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk