Vier vrienden rijden derde keer 1000km

Peeter Beerens (38), Danny Vrijdag (41), Dave De Ridder (49) en Johan Maes (54) rijden van 10 tot 13 mei voor de derde keer de 1.000km voor Kom op-tegen-Kanker. Ze rijden elk twee etappes van 125km met telkens start en aankomst in Mechelen.

De inschrijving kost 5.000 euro. Om een deel van dat bedrag bijeen te krijgen, organiseert het viertal op vrijdag 13 april een gourmet-avond in de schuur van het Gemeenschapscentrum Hof ten Hemelrijk. De rest van het bedrag wordt aangevuld door sponsorgeld. De vier rekenen op 180 eters, die voor 30 euro een aperitief, hapjes, gourmet en een dessert aangeboden krijgen.

Het viertal maakte deel uit van het bestuur van Kom-Opwijk-tegen-Kanker.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...