Fluitconcert tegen staking

Een fluitjesconcert maandag in de vooravond op de perrons van het spoorwegstation. Jong N-VA deelde aan de pendelaars een fluitje uit om hun ongenoegen te kunnen uiten tegen de zoveelste spoorwegstaking (van gisteren).

“We zijn de zoveelste staking van ene of andere vakbond hartsgrondig beu”, zegt Floris Van den Broeck, voorzitter van de N-VA-jongeren. “Nu de minimum dienstverlening mede dankzij het parlementair werk van Inez De Coninck (die eveneens aan de actie deelnam) in november werd goedgekeurd, hopen we dat dit nu echt de laatste keer is dat de treingebruiker het slachtoffer wordt van deze stakingen zonder minimale dienstverlening.

“Studenten, scholieren, werknemers en reizigers worden andermaal gegijzeld. We roepen op om zo snel mogelijk werk te maken van de implementatie van deze minimale dienstverlening.”

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk