Goeiedag Radio vult marathonuitzending met plaatjes voor KOTK

Nog tot 21 uur zondag 16 april zijn de presentatoren en techniekers van Goeiedag Radio in het cafetaria van het Hof Ten Hemelrijk aanwezig. Zij verzorgen een marathonuitzending met plaatjes ten voordele van Kom Opwijk Tegen Kanker: live radio voor het goede doel.

Jij kan de actie van Goeiedag Radio en van Kom Opwijk Tegen Kanker steunen door één of meerdere plaatjes aan te vragen. Dat kan ter plekke door een aanvraagformuliertje in te dienen en 2,5 euro per aangevraagd plaatje te betalen. Je kiest zelf de leuke nummers die je zo graag wil horen. Je naam wordt door de presentatoren vermeld en misschien belle zij je wel voor een live interviewtje.

Dat kan ook via e-mail: 48uur@goeiedagradio.be . Je kan de actie ook ondersteunen door te storten op 035-4996267-32.