Jong N-VA ondersteunt Wereld Van Indra

De Wereld van Indra is een Opwijkse VZW die jongeren van 6 tot 18 jaar opvangt die uit het reguliere schoolcircuit vallen of gevallen zijn. Jaar na jaar blijkt er meer nood te zijn aan dit soort intensieve opvang- en begeleidingsprojecten. Jong N-VA Opwijk-Mazenzele besloot dan ook om de opbrengst van haar standje op de kerstmarkt te schenken aan de Wereld van Indra, en hielp daarenboven mee op het eerste benefiet-etentje van zaterdag 23 april.

Voorzitter Floris Van den Broeck: “De opvang en begeleiding die de Wereld van Indra voorziet betekent vaak een broodnodige springplank voor jongeren om zich thuis en op school te kunnen re-integreren. Als Jong N-VA vinden we het belangrijk dat er zo’n sterk, lokaal jeugdgericht initiatief in Opwijk kan bestaan en dragen we graag ons steentje bij om de werking te ondersteunen.”

Meer info op: http://www.wereldvanindra.be/

Wereld van Indra – Neerveldstraat 224 – 1745 Opwijk (0475/981791)