Voetbal in Spechtes

Thuis in je eentje naar een voetbalwedstrijd kijken terwijl vrouwlief sip rondloopt omdat het ‘alweer voetbal’ is. Wat heb je eraan? Het is zoveel leuker om op te gaan in de echte supporterssfeer  terwijl je kijkt op een groot scherm in de (Braziliaans-tropische ?) zomerwarmte. Dat kan een heel WK lang op de binnenkoer van het Spechteshof.

Uitbaatster Eliane Laurent, niet minder een vurig supporter van de Duivels dan zoon Sven, huurt vijf weken lang een groot scherm. Alle wedstrijden worden ‘uitgezonden’. Als er twee wedstrijden tegelijk zijn dan wordt de minst belangrijke binnen in de cafetaria op een groot scherm geprojecteerd.

Ook als de Rode Duivels voortijdig naar huis moeten, kan je toch nog blijven genieten van het wereldkampioenschap op groot scherm. Meer details vind je op de facebookpagina van d’ Oppèkse Duivels. Brazil, la la la la la laaa, …