Groen Merchtem reikte groene pluimen uit

Personen of organisaties die zich inzetten voor een warmere samenleving in Merchtem maken bij Groen kans om de ‘groene pluim’ te winnen. Voor de individuele onderscheiding was het een moeilijke bevalling en waren drie stemronden nodig vertelde voorzitter Berten Van Herp.

Finaal werd er gekozen voor Dominique Heyvaert, die ambassadeur is van de inclusie ambassade. Door de actie “Burgemeesters voor iedereen” is hij ondertussen al te gast op de gemeenteraad van elf gemeenten. Dominique haalde het nipt van, de altijd goedlachse en sociale, postbode Tim De Ridder.

Bij de organisaties ging de prijs naar Pep Lib, of de mensen met een hart voor solidariteit en Haiti. De bloedgevers van Merchtem en Peizegem werden tweede. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk