Herdenkingsbord voor Ylena De Bie sereen onthuld

Met Merchtemkermis stilaan in zicht wordt automatisch teruggedacht aan het dramatisch verkeersongeval van twee jaar geleden waarbij Ylena De Bie (3) uit Opwijk om het leven kwam. Dat moment werd op zondag 25 juni herdacht met een sereen moment op de Krekelendries.

Heel wat mensen lieten hun steun blijken met hun aanwezigheid en menigeen kreeg de krop in de keel toen haar zus, de moeder en grootvader van de kleine Ylena een mooie tekst voorlazen.

Vervolgens werd het SAVE-bord onthuld in het parkje op de hoek van de A. De Boeckstraat en de Stationsstraat. Deze borden van Ouders van Verongelukte Kinderen hebben de bedoeling om autobestuurders te sensibiliseren in het verkeer, zeg maar op een veilige manier te rijden. Het is ook een teken van solidariteit met de nabestaanden van het verkeersslachtoffer. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk