1038 senioren vieren feest

Donderdag kwamen op de kop 1038 senioren naar de gemeentelijke sporthal in de Dendermondestraat om er, voor de 28ste keer al, het s7eniorenfeest te vieren. Gastheer was schepen Maarten Mast. Hij mocht de namiddag openen die opgeluisterd werd door John Dennis en De Romeo’s. Er werd een taartje gegeten, een pintje gedronken en veel gedanst.

Het was het laatste seniorenfeest voor burgemeester Eddie De Block die ooit zijn echtgenote ten huwelijk vroeg op het podium van het seniorenfeest. Het personeel van gemeente en OCMW stond in voor een vlekkeloze bediening van hongerigen en dorstigen.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...