Exclusief: Kampioenen in Tuinbouwschool (+ foto’s)

Gisteren liepen er bekende gezichten rond in de gemeentelijke tuinbouwschool: Goedele (de vaste vriendin van Balthazar Boma), Bieke, Pol, … De Kampioenen van TV kampeerden in één van de labo’s van de school. Jan Verheyen maakte er opnames voor de derde kampioenenfilm. ‘Forever Kampioenenen’ speelt zich voor een flink stuk af in Zuid-Afrika waar De Kampioenen op zoek gaan naar vers voetbaltalent

Maar ook in Peizegem werden dus opnames gemaakt. In een labo van de school werd de Bomaworst getest. Hoe en wat er precies zal gebeuren mogen we uiteraard niet verklappen. Een hele dag waren Jan Verheyen (regisseur) en Ann Swartebroekx (scenariste) in de tuinbouwschool aan de slag om een paar scènes in te blikken.

“Het betekende heel wat extra drukte maar dat was het zeker waard,” zegt directeur Dirk Legroux, “we grijpen alle kansen om onze school in de belangstelling te brengen. We hebben immers zoveel te bieden”. Dat had blijkbaar de ‘location manager’ voor de film ook gezien, vandaar de opnames in Peizegem.

Er wordt trouwens ook nog in Asse gedraaid, in het voormalige café bij Stinne en op het voetbalterrein van De Stinneboys. De film komt tegen het einde van het jaar in de bioscopen.

 

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk